نکته های در مورد معاملات در مشاورین املاک
در این مطلب می خواهیم نکته های در مورد معاملات در مشاورین املاک برای شما ارائه کنیم . در اینجا سعی داریم به یکسری از نکات همچون تعریف عقد یا قرارداد، نحوه فعالیت بنگاه های مشاور املاک و … بپردازیم . یکی از اصلی ترین ترین دغدغه امروز مردم، خرید آپارتمان در اندیشه است چه اجاره باشد چه خرید، و معمولاً این معاملات از طریق بنگاها انجام می شود. در ادامه با توضیحات بیشتر همراه ما باشید.
تعریف عقد یا قرارداد
عقد یا قرارداد و یا معامله عبارتی است از این که یک یا چند شخص رو به روی یک یا چند شخص دیگر تعهد به امری نمایند که مورد توافق آن ها باشد. یکی از شایع ترین عقد های معمول در جامعه عقد بیع می باشد. عقد بیع عبارت است از ‘تملیک عین به عوض معلوم’
نکته:
استثنائاً بر خلاف قواعد عقد بیع، در صورتی که بعد از ایجاد عقد و پیش از تسلیم خریدار مبیع که احتمال دارد خانه یا هر چیز دیگری باشد، چنان چه در اثر زلزله، آتش سوزی ، طوفان، و… تلف شود، فروشنده می بایست بهای معامله را به خریدار باز گرداند.
نکته های در مورد معاملات در مشاورین املاک
روش کار بنگاه های مشاور املاک
الف) روش کار بنگاه های مشاور املاک متناسب با نوع عملکرد فروشنده:
نحوه کار در بنگاه های املاک به طور معمول به این شکل است که اشخاصی که می خواهند املاک خود را بفروشند یا مستقیماً به آژانس املاک مراجعه کرده و با اعلام مشخصات ملک خود شرایط فروش ملک خود را به آن ها می گویند.
یا از طریق آگهی های روزنامه این کار را انجام می دهند.
ب) روش کار بنگاه های مشاور املاک مناسب با وضعیت خریداران
گروه اول از خریداران
گروه اول از خریداران افرادی می باشند که برای ساختن مسکن یا زمین یا غیره به آژانس ها رجوع می کنند و اول خود با مشاورین املاک صحبت می کنند. در صورتی که این این گروه از خریداران برای خرید ملک یا آپارتمان به شکل نقدی قصد معامله داشته باشند. مشاورین آن ها را به بساز و بفروش هایی ممکن است خودشان هم شریک آن ها باشند معرفی نمایند.
ولی در صورتی که همین شهروندان تمایل به خرید اقساطی و غیره داشته باشند. فایل های مورد نظر را به آن ها می دهند. در پایان هم در صورت توافق با همدیگر ، ملک مورد نظر رامی بینند و برای انعقاد قرارداد فروشنده را به دفتر خود دعوت می کنند. در این صورت دو طرف با ملاحظه مدارک مالکیت و مدارک همدیگر، مقدمات انعقاد قرارداد را فراهم می سازند. در این مرحله اتحادیه املاک دارد عمل شده و بیع مامه های چاپی را به آژانس های املاک ارائه می کند. در مرحله پایانی لازم است مشاور املاک اسم های خریدار، فروشنده و مشخصات ملک مورد نظر و دیگر ضوابط و شرایط معامله را در جاهای خالی پر نماید.
دسته دوم از خریداران
دسته دوم از خریداران احتمال دارد بساز و بفروش ها باشند که عمدتاً خانه های کلنگی و زمین ها را از طریق مشاورین از فروشنده می خرند. باید دانست که فعالیت عمده و گسترده مشاورین در این مرحله و جایی که خود به عنوان خریدار وارد عمل می شوند متمرکز می باشد.