7 نکته مهم درباره اجاره مسکن

نکات اجاره مسکن

7 نکته مهم درباره اجاره مسکن

امروزه با افزایش قیمت مسکن خیلی از افراد به دلیل عدم توان خرید، به دنبال اجاره مسکن هستند. نکات مهمی درباره اجاره مسکن وجود دارد، بنابراین اگر شما هم قصد اجاره نشینی دارید، بهتر است قبل از اجاره خانه درباره این نکات اطلاعاتی کسب کنید. ما در املاک اسکان برای راهنمایی شما عزیزان به 7 نکته مهم درباره اجاره مسکن اشاره می کنیم، با ما همراه باشید.

نکات اجاره مسکن

  • در مورد منطقه آن تحقیق کنید

به هنگام اجاره مسکن، حتما از قبل در مورد منطقه آن تحقیق کنید. برای مثال در مورد امنیت، نزدیکی مدارس، همسایه ها، خدمات عمومی و دیگر مسائلی که ممکن است برای شما مهم باشد، به درستی تحقیق کنید، چرا که بعد از امضای اجاره نامه، فسخ آن، شرایط و ضوابط خاص خودش را دارد.

  • آشنایی با قوانین اجاره مسکن

قبل از اجاره مسکن، لازم است درباره قوانین اجاره یک ملک، بررسی های لازم را انجام دهید. از طریق آشنایی با قوانین اجاره مسکن، می توانید به درک درستی از حقوق و مسئولیت های خود به هنگام اجاره نشینی برسید. همچنین بهتر است، در مورد بهای اجاره مسکن با توجه به منطقه مورد نظر خود، اطلاعاتی را کسب کنید.

  • بازبینی مسکن مورد نظر

شما باید قبل از اجاره مسکن و امضای اجاره نامه، خانه مورد نظر را به طور دقیق مورد بازبینی قرار دهید. بنابراین شما باید سیستم آب، سیستم تهویه، قفل درب ها و پنجره ها، لوله کشی آب و گاز، سالم بودن شیرها و … را مورد بررسی قرار دهید. در صورت مشاهده هر گونه خرابی و مشکل از آن عکس بگیرید و آن را با صاحب خانه و حتی مشاور املاک در میان بگذارید. بررسی این موارد از اهمیت زیادی برخوردار است، به دلیل این که صاحب ملک به هنگام تخلیه منزل، تمام این موارد را بررسی خواهد کرد.

  • اجاره نامه را به دقت بخوانید

اجاره نامه قرار داد قانونی بین شما و صاحب خانه است، که در آن به موارد مختلفی مانند مشخصات دو طرف، مدت زمان اجازه، بهای اجاره و دیگر شرایط اشاره شده است. بنابراین لازم است به طور دقیق آن را مطالعه کنید، تا در صورت غیر منصفانه بودن، درباره آن با مشاور املاک صحبت کنید.

  • پرداخت به موقع بهای اجاره مسکن

به هنگام اجاره مسکن، حتما تاریخ پرداخت بهای اجاره را طوری تنظیم کنید، که بتوانید به موقع آن را پرداخت کنید. می توانید بهای اجاره را به صورت نقد، چک و یا الکترونیکی پرداخت نمایید. به شما توصیه می کنیم در صورت پرداخت نقدی، حتما رسید آن را دریافت کنید.

  • با صاحب خانه ارتباط خوبی برقرار کنید

به شما توصیه می کنیم که با صاحب خانه ارتباط خوبی برقرار کنید، البته منظور ما این نیست که خیلی با او صمیمی شوید. فقط سعی کنید با او با احترام برخورد کنید. برخورد خوب شما ممکن است باعث شود، صاحب خانه تعمیرات اضطراری را سریع تر پیگیری کند.

  • در صورت نیاز به تعمیر خانه آن را با صاحب خانه در میان بگذارید

به عنوان یک مستاجر، وظیفه شما این است در صورتی که خانه نیاز به تعمیر دارد، آن را فوراً با صاحب خانه در میان بگذارید. اگرشما این موضوع را به صاحب خانه اطلاع ندهید و مشکل یا خرابی به مرور زمان بیشتر شود، در این صورت مسئولیت آن به دلیل عدم اطلاع رسانی به موقع، به عهده شما خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید



تمامی حقوق مادی و معنوی برای این سایت محفوظ است.